Arkadaslar bu oyun internetten indirilerek oynanıyor . Knight gibi Silkroad gibi iste.oyunu indirmek için
http://www.wydglobal.com/downloads/data/...ermath.exeOyunun Özellikleri
Oyunda 4 tane sınıf vardır bunlar Beastmaster , Hunter , Transknight , Foema
Beastmaster : Bu class da summoner olbilirsiniz yani büyü ile hayvan çıkararak canavarları rakibinize kestirebilirsiniz "c" tuşuna bastığınız da int e verin ve summon a summon 200/200 olduğu zaman nature ye verin .
Foema : Bu class da ilk yapacağınız şey "c" ye bastığınız da con yazan kısmı 200 yapmak , lvl 70 e kadar str ye verin . Magic attacker olmak için lvl 70 den sonra int e verin .
Hunter : Bu class okçu dur . int hariç hepsine verin
Transknight : Bu class savaşçıdır . Bunda str ve con a verin
Skill ler (Büyüler) :
Skill leri almak için alacağınız skilin skill pointi ve gerektirdiği level i tutması lazım . Skill point e bakmanız için "s" tuşuna basmanız yeterlidir. Aldığınız skilleri "s" tuşuna basarak alttaki kutucuklara koyabilirisiniz
İtemler:
itemler lvl taladıkça oyun kendi verecektir. Silah at giysi gibi
Oyun da 3 server vardır . Global 1 Global 2 Global 3 oyunda her server için ayrı bir char açmanıza gerek yok her serverda aynı charı kullanabilirsiniz. 4 tane char açabilirsiniz.
Cargo Guard : burası itemlerin geldiği , diğer chara aktarmak için bişey koyabileceğiniz yerdir. Burda ilk başta cargo ya gidersiniz orda kırmızı satranç taki at a benzer bir şey vardır. Onu başlınızın solundaki en üst küçük kutucuğa koyun. Ata binmiş olurusunuz
Ben şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum ilerde daha vereceğim . Benim oyundaki adım Bozkurt oyunu siddetle tavsiye edrim . Sadece 116 mb kadar . 2d deil 3d