film-izle
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Rep : Rep gücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/09/08
| Konu: Asterix Olimpiyat Oyunlarında Türkçe Dublaj Salı 23 Eyl. 2008, 14:13 | |
| imdb puanı : 4.9/10 Yapım : 2008, Fransa / Almanya / İspanya Tür : Aile / Fantastik / Komedi / Macera Yönetmen : Frédéric Forestier, Thomas Langmann Senaryo : Olivier Dazat, Alexandre Charlot, René Goscinny (Kitap), Albert Uderzo (Kitap) Oyuncular : Jose Garcia, Gérard Depardieu, Clovis Cornillac, Alain Delon, Franck Dubosc, Benoît Poelvoorde, Stéphane Rousseau, Jérôme Le Banner Yapımcı : Jeremy Burdek, Nadia Khamlichi Görüntü Yönetmeni : Thierry Arbogast Müzik : Frédéric Talgorn Dağıtım : 35 Milim Filmcilik Süre : 1 saat, 56 dk. Gösterim Tarihi : 1 Şubat 2008 Özet Genç ve korkusuz Galyalı Alafolix, Yunan prensesi Irina’ya aşık olur. Asterix ve Hopdediks’in yardımıyla, olimpiyat oyunlarını ve başta da Irina’nın kalbini kazanabilmek için Yunanistan’a gelir… | |
|
Heros-MK rutbe
Mesaj Sayısı : 150 Rep : Rep gücü : 1 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: Asterix Olimpiyat Oyunlarında Türkçe Dublaj Salı 23 Eyl. 2008, 14:14 | |
| Film cok guzel ben sinemasina gittim cok super tavsiye ederim:D | |
|